AcasăPoliticaUSL se rupe la Senat!

USL se rupe la Senat!

Alianta dintre PSD si PNL nu este atat de puternica precum sustin liderii celor doua formatiuni. Dovada vine din Senatul Romaniei, unde liberalii au schimbat tabara si au votat alaturi de PDL, PPDD si UDMR.

Senatorii liberali nu se mai inteleg cu partenerii de la PSD

Proiectul de lege privind prima intabulare a terenurilor agricole si forestiere, initiat de liberalii Sorin Rosca Stanescu si Teodor Atanasiu, a fost adoptat, ieri, de Senat. Nu cu votul majoritatii, asa cum era firesc, ci in urma unei bune colaborari intre PNL si Opozitie. Asta in timp ce social-democratii au sustinut ca statul, prin Agentia Nationala de Cadastru, nu-si permite sa achite contravaloarea masuratorilor. Liberalii au insistat, indemnandu-i pe colegii de la PSD sa ignore indicatiile venite din partea Guvernului. Pentru ca pesedistii au refuzat sa sustina acest proiect de lege, senatorii PNL au apelat la PDL, PPDD si UDMR, reusind in felul acesta sa adune voturile necesare.

Scandal si in Comisia Barsan

Senatorii PNL Sorin Rosca Stanescu, Corneliu Dobritoiu si Victor Ciorbea au demisionat din Comisa de ancheta in cazul interceptarii judecatorului Corneliu Barsan, acuzandu-i pe social-democratii Georgica Severin si Ilie Sarbu ca boicoteaza lucrarile acestui for. ”Initiatorii acestei comisii, eu si domnul Corneliu Dobritoiu, precum si Victor Ciorbea, ne-am dat demisia pentru ca a devenit evident ca partenerii nostri din PSD au misiunea de a ingropa comisia”, a precizat Sorin Rosca Stanescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger