AcasăPoliticaUseristii anunta ca o trimit pe Firea in instanta

Useristii anunta ca o trimit pe Firea in instanta

Scandalul produs deunazi in incinta Primariei Capitalei, chiar la usa salii in care se desfasura sedinta Consiliului General, are si un episod doi, dupa ce, deranjati de spusele Gabrielei Firea, despre incidentele in cauza, reprezentantii partidului condus, pana mai ieri, de Nicusor Dan, o acuza de calomnie.

„Uniunea Salvati Romania a depus azi o actiune in instanta la adresa primarului general Gabriela Firea, pentru calomnie. In urma incidentelor petrecute la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea a facut declaratii calomnioase la adresa USR, atat in media cat si prin intermediul comunicatului de presa oficial emis de municipalitate”, au transmis, vineri, reprezentantii USR-ului.

Cat despre comunicatul in cauza, care se adauga declaratiilor facute de catre edilul bucurestena la posturi TV, acesta transmite public, printre altele, urmatoarele aspecte: „Un grup de cetateni, coordonati si sprijiniti de consilieri generali ai USR au patruns azi (joi-n.r) ilegal in sediul Primariei Capitalei si in Sala de sedinte a Consiliului General, provocand incidente violente care au culminat cu intreruperea sedintei ordinare a Consiliului General”.

Tot din directia Primariei Bucuresti s-a anuntat faptul ca ar fi fost 3 politisti locali agresati in cursul acestor incidente, pe care procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 le ancheteaza.

sursa foto: Facebook

160 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger