AcasăPoliticaUserist vizitat de Mos Ene, in timpul dezbaterilor din Parlament. Explicatiile sale

Userist vizitat de Mos Ene, in timpul dezbaterilor din Parlament. Explicatiile sale

Serile trecute, a dormit in cladirea Parlamentului, alaturi de mai multi colegi de-ai sai, de la USR, care au ales aceasta forma de „protest” fata de recent abrogata OUG 13.

Doar ca, o data „antrenamentul” picotelii in cladirea Legislativului bifat, iata ca a ajuns sa fie surprins motaind si pe timp de zi. De aceasta data, Mihai Gotiu a lasat sa se inteleaga ca a fost vizitat de Mos Ene in plina zi, nu oricand, ci chiar in timpul unei sedinte a celor doua Camere, in care se dezbatea bugetul pe anul in curs.

A fost filmat astfel, iar imaginile s-au raspandit cu viteza gandului, in plina era tehnologica aflandu-ne. Multi s-au grabit sa creada ca totul e doar o impresie gresita. Si au asteptat ca Gotiu sa lamureasca. Eventual sa nege. Nici vorba, insa, de asa ceva. Senatorul USR a avut o cu totul alta atitudine, intr-o interventie telefonica la Antena 3, in aceasta dupa-amiaza: „Eu am hotarat asa: sa ma odihnesc un pic pana cand trece partea asta in care totul e la ‘hai sa ne facem ca votam’. (…) Prefer sa ma odihnesc in momente cand totul treneaza si sa fiu atent in momentele in care conteaza”. Intrebat, in atari conditii, cum isi poate da seama care sunt momentele importante, senatorul userist a raspus, fara echivoc: „sunt colegi care ma atentioneaza”.

sursa foto: captura antena3.ro

333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger