AcasăPoliticaUselistii din Arges se revolta impotriva Guvernului: Nu votam regionalizarea!

Uselistii din Arges se revolta impotriva Guvernului: Nu votam regionalizarea!

Regionalizarea marca Liviu Dragnea naste controverse

Nemultumiti de faptul ca judetul lor nu va deveni capitala de regiune, parlamentarii si primarii din Arges le-au declarat razboi premierului Victor Ponta si vicepremierului Liviu Dragnea.

Regionalizarea marca Liviu Dragnea naste controverse

Pentru ca nu au reusit sa-i convinga pe guvernanti cu vorba buna, liderii politici din Arges au trecut la amenintari. ”Daca nu vom fi centru regional, s-ar putea sa nu votam regionalizarea. In procesul de regionalizare, Argesul ar trebui tratat la nivelul performantelor electorale. Guvernul trebuie sa ia in seama faptul ca este in formula actuala si datorita noua”, a declarat deputatul PSD Radu Vasilica, mentionand ca regiunea de dezvoltare Sud Muntenia sa fie impartita in doua, iar Argesul si Prahova sa fie incluse in regiuni diferite.

”Nu se poate ca o regiune sa contina doi poli economici puternici. Regiunea Sud-Muntenia ar trebui impartita in acelasi mod in care au fost impartite si alte regiuni din tara”, a mai spus parlamentarul, precizand ca opinia este impartasita si de presedintele Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma.

author avatar
eNational
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger