Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Urmarile declaratiilor deputatului despre protestatari si “tunurile cu apa” 

Urmarile declaratiilor deputatului despre protestatari si “tunurile cu apa” 

Autor:

Radulescu spune ca s-a ales cu amenintari dupa recentele sale afirmatii despre protestatari.

 

10308337 617178158410393 1116763288154216101 n deputat 356x500 Urmarile declaratiilor deputatului despre protestatari si tunurile cu apa Ca efect al recentelor sale declaratii despre protestatarii care au continuat sa mearga in Piata Victoriei, in ciuda respingerii OUG 13 care a iscat, in prima faza, nemultumiri in randul opiniei publice, deputatul social-democrat spune ca s-a ales cu 150 de amenintati cu moartea. Si ca e decis sa ia masuri.

Concret, Catalin Radulescu a anuntat, de la Parlament, ca dupa ce a vazut ca primeste amenitari cu duiumul pe o retea de socializare si-a sunat avocatii si ca va face o plangere penala. “Dupa interviul de la Adevarul am primit 150 de amenintari cu moartea. Opinia fiecarui om este opinia lui, eu nu m-am dus sa-i injur pe niciunul, nu i-am amenintat cu moartea, am primit 150 de amenintari cu moartea pe Facebook, pentru care dimineata mi-am contactat avocatii, 150 de persoane care mi-au dat numele lor”, a subliniat pesedistul, inainte de a adauga ca aceste persoane urmeaza sa fie audiate.

Cat priveste o alta declaratie a sa, cea privind mitraliera cu care ar fi luptat la Revolutie si pe care ar fi pastrat-o, aspect care a iscat alte controverse, parlamentarul a adaugat, marti, ca are o colectie de arme. “Eu sunt colectionar, am niste arme, dar n-am tras in viata mea. Arma pe care eu o am acasa am cumparat-o, sunt si colectionar”, a sustinut Radulescu.

Printre declaratiile care au iscat comentarii in spatiul public, in urma interviului cu pricine, se numara urmatoarele afirmatii:

– “Pentru ce se mai duc oamenii in Piata Victoriei acum si pentru ce noi nu iesim impotriva lor cu tunurile cu apa daca nu mai au motiv? Nu putem sa transformam un loc in maidan”

– “Sa stea ca prostii in fiecare seara acolo. N-au de lucru, n-au copii, n-au familie?”

– “Daca ma apuca o nebunie, pot sa ies (…). Am tras (…) la Revolutie”.

sursa foto: Facebook/Catalin Radulescu


1 Comentariu la Urmarile declaratiilor deputatului despre protestatari si “tunurile cu apa” 

  1. MAREAN

    ASTIA SUNT IDOTII DIN PARLAMENT.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!