AcasăPoliticaUrarile politicienilor pentru romani, de Craciun

Urarile politicienilor pentru romani, de Craciun

Premierul Dacian Cilos le-a pus bancherilor sub brad o amanare de un an a legii falimentului personal

Pe langa gandurile bune si mesajele venite de la familie, apropiati, de la cunoscuti sau colegi de serviciu, cu ocazia Sarbatorii Nasterii Domnului, romanii au mai primit urari si din partea politicienilor.

(foto: facebook/Klaus Iohannis)

Cei mai multi dintre reprezentantii clasei politice autohtone au ales sa transmita mesaje de Craciun prin intermediul Facebookului. Liderul de la Cotroceni, de exemplu, a transmis ca in opinia sa sarbatoarea de Craciun e una dedicata familiei. „Nasterea Domnului este sarbatoarea pe care cu totii o asteptam cu bucurie, pentru a fi impreuna cu familia. Spiritul Craciunului consta in a-i simti alaturi pe toti cei dragi si a celebra generozitatea, buna intelegere si linistea. Craciun fericit tuturor!”, suna mesajul adresat romanilor de presedintele Iohannis.

La randul sau, liderul de la Palatul Victoria a transmis opiniei publice ganduri bune, in pragul Sarbatorii Nasterii Domnului, intr-o nota optimista. „CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi! in pace, liniste si bucurie, cu credinta ca RE-NASTEREA e intotdeauna oportunitatea unui nou inceput. Care pentru a fi mai bun, depinde doar de noi. Cu respect!”, suna postarea de seara trecuta semnata de premierul Ciolos.

Si fostul sef al statului, Traian Basescu, a tastat, tot joi, un mesaj scurt, dar graitor: „Craciun fericit tuturor romanilor!”. La randul sau, fosta sefa a PMP, formatiune condusa actualmente de ex-liderul de la Cotroceni, le-a transmis sustinatorilor sai de pe pagina pe care o are pe reteaua de socializare ca le doreste „un Craciun magic”.

„Sa aveti un Craciun linistit si sa va bucurati de tot ce inseamna aceasta sarbatoare: familie, dragoste, incredere”, suna o parte a mesajului adresat de co-presedintele PNL, Alina Gorghiu.

Si Liviu Dragnea a urat un „Craciun fericit tuturor!”, asemeni colegului sau de partid, Valeriu Zgonea. „Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca bucurie, armonie in familie, implinire sufleteasca si momente frumoase alaturi de cei dragi!”, suna urarea presedintelui Camerei Deputatilor.

159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger