AcasăPoliticaUNPR ramane fara grup senatorial

UNPR ramane fara grup senatorial

Pana sa numere eventualul castig la nivel politic, urmare a posibilei aliante cu liberalii, sunt pe cale sa evalueze o pierdere. Pe fondul discutiilor cu PNL privind o posibila colaborare, inainte de legislativele din toamna, progresistii au constatat ca raman fara grup parlamentar in Senat.

Dupa-amiaza acestei prime zi a saptamanii a adus, asadar, un anunt neasteptat la nivel de reprezentare a UNPR-ului in Camera Superioara. Grupul senatorial condus de Haralambie Voichitoiu, si din care faceau parte, printre altii, Gabriel Oprea, Serban Mihailescu, Ioan Iovescu, Ilie Nastase sau Constantin Popa – in total 17 parlamentari, din cate apare pe site-ul Senatului, s-a dizolvat.

Pe scurt, din cate anunta televiziunile de stiri, a fost vorba despre o „dezertare” in masa, respectiv de plecarea a sase senatori UNPR, unii dintre ei alegand fie calea PSD-ului, fie varianta de a ramane independenti.

Astfel stand lucrurile, s-a trecut la constatarea lipsei numarului de voturi necesar la nivel de membri ai grupului parlamentar, iar apoila vot, la final stabilindu-se faptul ca grupul senatorial al UNPR s-a desfiintat.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger