AcasăPoliticaUngureanu viseaza la un tandem cu Basescu

Ungureanu viseaza la un tandem cu Basescu

Razvan Ungureanu nadajduieste ca Traian Basescu s-ar putea alatura Fortei Civice

Mihai Razvan Ungureanu insista sa-si asume rolul de unificator al dreptei, ba chiar nutreste speranta ca Traian Basescu i s-ar putea alatura, dupa expirarea mandatului prezidential.

Razvan Ungureanu nadajduieste ca Traian Basescu s-ar putea alatura Fortei Civice

Desi se stie ca formatiunea mosita de actualul presedinte, Partidul Popular, va cere tribunalului, in viitorul imediat, certificat de nastere, Razvan Ungureanu viseaza la posibilitatea ca Basescu sa aleaga Alianta DA, recent resuscitata de Forta Civica si PNTCD. ”Ar fi util si firesc ca experienta politica a unui fost presedinte de stat, a unei personalitati politice, care cunoaste foarte mult din ce inseamna dinamica politica interna si are, de asemenea, o buna recunoastere internationala, sa fie folosita”, pledeaza liderul FC.

Cum insa presedintele cu pricina si-a precizat deja preferintele politice post-mandat, iar acestea se indreapta catre noul Partidul Popular, asteptarile lui Ungureanu socheaza. Nedumeririle dispar insa atunci cand, intrebat daca il va invita pe Traian Basescu sa se alature platformei de dreapta formate din FC si PNTCD, Ungureanu revine cu picioarele pe pamant: ”Ar fi totusi cam indraznet din partea mea sa adresez invitatii. E o speranta”.

author avatar
Simona Badulescu
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger