AcasăPoliticaUngureanu, pus la punct de un lider al propriei Forte Civice

Ungureanu, pus la punct de un lider al propriei Forte Civice

O alianta FC – PMP nu pare a fi pe placul colegilor lui Mihai Razvan Ungureanu, care s-au si grabit sa anunte ca Ungureanu nu are mandat pentru a discuta pe aceasta tema cu Elena Udrea.

Razvan Ungureanu, avertizat de colegul Ioan Puchianu ca nu poate face ce vrea el cu Forta Civica

Zvonul referitor la negocierile purtate de cei doi l-a scos din papuci pe liderul filialei brasovene a Fortei Civice, Ioan Puchianu. “Forta Civica merge singura la alegerile europarlamentare. Domnul Mihai Razvan Ungureanu nu are mandat pentru asemenea discutii. Ar trebui intrunit Consiliul National al partidului in acest sens”, a ripostat, public, acesta.

Mai mult, Puchianu a tinut sa precizeze si ca nu se da in vant dupa politicienii cu vechi state de serviciu:  “Forta Civica nu face aliante pentru ca nu ne permitem sa facem aliante. Noi avem un alt bazin electoral. 80% dintre membrii nostri de partid nu au mai facut politica si, din respect pentru ei si fata de cei 60% dintre romanii care nu au o alternativa pentru a merge la vot, trebuie sa le oferim aceasta alternativa”. Iar ca ultima dovada ca nu-i arde de aliante facute pe picior, doar din calcule electorale, liderul FC Brasov a sustinut si ca unificarea dreptei nu trebuie grabita: “Constructia dreptei nu are nicio legatura cu alegerile europarlamentare, poata sa inceapa si in 2015, nu este un calendar exact al acestei constructii”. Avertismentul colegului nu l-a lasat indiferent pe liderul FC, Razvan Ungureanu, care a recunoscut ca a avut discutii legate de aliante, inclusiv cu PMP, dar a precizat ca nu a acceptat nicio varianta nefavorabila FC-ului. “Eu le spun celor care se asteapta ca Forta Civica sa devina breloc politic ca-si pierd vremea asteptand asa ceva”, a sustinut Ungureanu.

author avatar
Simona Badulescu
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger