AcasăPoliticaUnde petrec Basescu si Ponta 1 mai! (FOTO INEDIT)

Unde petrec Basescu si Ponta 1 mai! (FOTO INEDIT)

Romanii petrec de 1 mai la gratar, la munte ori la mare. Pe litoral se afla si seful statului. Premierul Ponta, in schimb, si-a inceput ziua plantand copaci si plimbandu-se cu trenuletul.

In timp ce presedintele Basescu si sotia sa, Maria, au ajuns inca de marti seara la mare, la o vila de protocol de la Neptun, seful Executivului va merge pe litoral abia in cursul dupa-amiezii de miercuri.

Dimineata, Ponta a imbinat utilul cu placutul. Si dupa ce a vizitat un centru medico-social din sectorul 4, insotit de sotia sa, Daciana, dar si de primarul Piedone, ocazie cu care premierul a plantat un brad, seful Guvernului a ajuns si in parcul „Oraselul copiilor”. Sotii Ponta s-au plimbat cu trenuletul, impreuna cu ceilalti bucuresteni aflati in parc, dar si cu armata de jurnalisti aflati pe urmele primului-ministru.

(foto: Facebook/Victor Ponta)

Premierul a fost foarte bine dispus si s-a tinut de glume.”Ma uit intai la voi, sa vad sa-l pun pe-al meu cum trebuie (…) N-ai nimic de cosit pe-aici? La coasa-i mai bun fostul premier”, l-a intrebat seful Executivului pe primarul Piedone, inainte de a se incumeta sa planteze bradul in curtea centrului „Sf. Luca” din Capitala.

(foto: Facebook/Victor Ponta)

Pentru premier, ziua de 1 mai se va incheia pe litoralul autohton. Ponta si sotia urmeaza sa ajunga la mare, tot la Neptun, premierul asigurandu-i pe ziaristi, amuzat, ca nu vor sta in aceeasi vila de protocol cu presedintele Traian Basescu. „Va asigur ca eu stau cu Daciana in vila. Sa nu va faceti nicio grija pe aceasta tema, sunt gata sa va si invit, ca sa stati linistiti ca nu stau cu domnul Basescu undeva in vreo vila, stau doar cu Daciana”, a declarat liderul PSD.

305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger