AcasăPoliticaUnda verde pentru arestarea liberalilor Teodorescu si Oltean

Unda verde pentru arestarea liberalilor Teodorescu si Oltean

Membrii Comisiei juridice a Camerei au fost de acord cu ridicarea imunitatii deputatilor PNL Ioan Oltean si Catalin Teodorescu

Comisia juridica a Camerei Deputatilor au avizat pozitiv cererile DNA de arestare preventiva a parlamentarilor PNL Ioan Oltean si Catalin Teodorescu.

Membrii Comisiei juridice a Camerei au fost de acord cu ridicarea imunitatii deputatilor PNL Ioan Oltean si Catalin Teodorescu

Urmariti penal in dosarul despagubirilor ANRP (cazul omului de afaceri Mihai Rotaru), cei doi deputati au pledat nevinovati in fata colegilor din Comisia juridica. ”Am prezentat in fata comisiei toate argumentele care pledeaza in a dovedi inexistenta faptelor (…) Nu l-am cunoscut niciodata pe denuntator, pe parintele Alexandrescu si nu am luat bani de la Mihai Rotaru”, a afirmat Oltean. ”Le-am spus colegilor ca sunt nevinovat.

Ioan Oltean

Tot ceea ce am facut, daca se poate numi o vina, este ca am facut parte din acea comisie si am aprobat un raport de evaluare vizat de toti specialistii”, a sustinut la randul lui Teodorescu. Odata avizate favorabil cererile DNA la Comisie, votul decisiv in cazurile Oltean si Teodorescu va fi dat, miercurea viitoare, de plenul Camerei.

author avatar
National
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger