AcasăPoliticaUn vicepresedinte PSD exclude varianta unor contramanifestatii

Un vicepresedinte PSD exclude varianta unor contramanifestatii

Chiar daca nu imbratiseaza parerea liderului PSD, care seara trecuta nota pe Facebook, pe fondul prezentei lui Iohannis printre manifestantii de la Universitate, ca „e un inceput de lovitura de stat”, unul dintre vicepresedintii social-democrati exclude, vorbind in nume personal, varianta ca formatiunea la conducerea careia se afla sa aiba in vedere eventuale manifestatii publice, in chip de replica.

„PSD cu siguranta nu va organiza contramanifestatii, asa-i un lucru cert, motiv pentru care nici nu cred ca se va pune vreodata in discutie acest lucru”, a precizat, luni, la RFI Mihai Chirica. Insa chiar si asa, social-democratul a admis ca o hotarare definitiva in aceasta privinta va fi luata la nivelul conducerii centrale.

Cat priveste o caracterizare pentru manifestarile la care a facut referire Dragnea (DETALII AICI), Chirica le-ar vedea mai degraba ca pe un „val de emotie”.

Pe de alta parte, pe langa mesajul facut cunoscut publicului, la Universitate, Iohannis a tinut sa-si transmita punctul de vedere si pe pagina oficiala de Facebook a presedintelui: „Am fost in Piata Universitatii, alaturi de miile de romani, ca sa-mi arat indignarea. O gasca de oameni politici cu probleme penale vrea sa schimbe legislatia din Romania, vrea sa slabeasca statul de drept. Or, asa ceva nu se poate admite! Este inadmisibil sa se schimbe legislatia si zeci, sute de politicieni certati cu legea sa se gaseasca cu dosarele curate si sa continue faradelegile. Romanii, pe buna dreptate, sunt indignati”.

sursa foto: radioiasi.ro

121 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai chirchirica daca tu nu esti unul din prea multii acoperiti din psd eu sunt papa de la roma.Numai daca ma uit la textul declarat de tine si poza nu am cum sa trag alta concluzie,deocamdata,hai mai declara si alte ordine primite.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger