Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Un nou nume cunoscut isi anunta plecarea din PRU

Un nou nume cunoscut isi anunta plecarea din PRU

Autor:

Dupa fostul senator Daniel Savu, un alt nume cunoscut a ales sa paraseasca tabara PRU, la mai putin de un an de cand facuse pasul catre formatiunea lui Bogdan Diaconu.

 

plad Un nou nume cunoscut isi anunta plecarea din PRUFostul purtator de cuvant in Guvernul Ponta si, ulterior in cadrul Partidului Romania Unita, a ales sa anunte ca parasete barca PRU, la cateva zile dupa Congresul in care s-a validat noua conducere.

Mirel Palada a ales sa dea de veste lumii despre decizia sa prin intermediul unui mesaj transmis pe reteaua de socializare Facebook. Astfel, in chip de “modesta clarificare”, sociologul a precizat urmatoarele aspecte: “nu mai sint in PRU. Nici purtator de cuvint, nici purtator de mesaj, nici membru, nici nimic. Nada. Niente. Nothing. Rien. Nichts. Ничего”.

La nivel de motive pentru care a ales sa faca acest pas in lateral din cadrul formatiunii, Palada mentioneaza “rezultatul alegerilor parlamentare ne-a aratat ca romanii nu rezoneaza cu acest tip de mesaj. Sau, daca rezoneaza, nu il considera credibil venit de la acest tip de purtatori ai mesajelor”.

Va amintim ca Palada s-a alaturat PRU in august 2016.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!