Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Un ministru din Cabinetul Grindeanu, internat in spital

Un ministru din Cabinetul Grindeanu, internat in spital

Autor:

La aproape doua luni de cand a preluat mandatul, in cadrul noii echipe de la Palatul Victoria, despre unul dintre ministrii din Cabinetul Grindeanu circula o informatie deloc linistitoare, avand in vedere ca vizeaza probleme de sanatate.

 

15203302 388823694782958 6191045262633144224 n ministru 493x500 Un ministru din Cabinetul Grindeanu, internat in spital

UPDATE: Desi confirma problemele de sanatate cu care se confrunta Toma Petcu, formatiunea din care face parte ministrul Energiei neaga varianta ca s-ar pune problema ca oficialul sa fie inlocuit din actuala formula guvernamentala. “Din cauza unor probleme de sanatate, ministrul Energiei Toma Petcu urmeaza un tratament, pentru o perioada de timp. Ca atare, atributiile sale de ministru au fost delegate pentru aceasta perioada secretarului de stat Robert Tudorache. Alianta Liberalilor si Democratilor precizeaza ca informatiile aparute in presa referitoare la posibilitatea inlocuirii din functia de ministru al Energiei a domnului Toma Petcu sunt simple speculatii”, lamuresc reprezentantii ALDE.

—–

Toma Petcu, reprezentantul ALDE care, de la finele anului trecut se afla in fruntea Ministerului Energiei, a fost internat. Desi in prima faza s-a aflat ca ministrul ar fi ajuns intr-o clinica din Austria, avand, din cate anunta Romania TV, probleme la ficat, in cele din urma s-a aflat ca oficialul guvernamental se afla in grija medicilor romani.

Momentan sunt putine informatii despre cazul ministrului in varsta de 38 de ani. Pana la clipa de fata nu au fost facute precizari pe acest subiect nici din directia Palatului Victoria, si nici din partea ALDE, partid al carei filiale – de Giurgiu -o conduce Petcu.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!