AcasăPoliticaUn fost vicepresedinte de consiliu judetean, gasit spanzurat!

Un fost vicepresedinte de consiliu judetean, gasit spanzurat!

Sfarsit subit in cazul unui fost vicepresedinte de consiliu judetean. Barbatul a fost gasit spanzurat, o prima ipoteza luata in calcul de catre anchetatori fiind aceea ca fostul politician si-ar fi luat zilele.

Gheorghe Buica a fost gasit cu latul de gat, undeva la orele amiezii, intr-o cladire aflata pe raza localitatii Slatioara, din Olt, din cate anunta Gazeta Oltului. Fostul politician democrat-liberal – care, in urma cu ceva vreme, mai exact pana in 2008, a fost numarul doi in cadrul Consiliului Judetean Olt – avea 60 de ani. Dupa ce nu a mai facut parte din structura de conducere a CJ Olt, Buica a detinut o alta functie la varf, si anume a fost sef al Consiliului de Administratie al Companiei de Apa Olt.

Momentan nu se cunosc detalii cu privire la acest caz. Va reamintim, insa, faptul ca, in urma cu aproape doua saptamani, un alt fost politician a fost gasit fara viata, de aceasta data in Alba. Este vorba despre un fost primar local, care a fost descoperit fara suflare langa masina, cu leziuni multiple provocate de un cutit. Autorul crimei nu a fost prins pana la momentul de fata.

sursa foto: oltalert.blogspot.ro

389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger