AcasăPoliticaUn fost ministru considera meseria de politician mai riscanta decat o misiune...

Un fost ministru considera meseria de politician mai riscanta decat o misiune in Afganistan

Daniel Barbu

Din categoria „am trait sa o auzim si pe-asta”, un fost membru al Cabinetului Ponta, in cadrul caruia a detinut portofoliul Culturii, a ajuns la o concluzie care, dupa ce a exprimat-o public, i-a atras din plin atentia opiniei publice, iscand comentarii in special pe retelele de socializare.

Daniel Barbu

Este vorba despre senatorul ALDE, Daniel Barbu, fost candidat din parte Aliantei la alegerile locale din vara, unde a figurat in randul candidatilor care aspirau la sefia Primariei Capitalei si, dupa cum spuneam, fost ministru al Culturii – timp de un an- in Executivul USL condus de Ponta.

Istoric de profesie, Barbu e de parere ca „meseria” de politician este „cea mai grea dintre meserii”, ajungand sa o compare chiar cu cea de miner. Asta intr-o prima faza, pentru ca, ulterior, in continuarea discursului sustinut vineri dupa-amiaza, in cadrul Ligii Alesilor Locali, a ajuns sa aseze, la nivel de risc, in paralel cu misiunea unui soldat in teatrele de operatiuni. „Este o meserie grea, in zilele noastre, pentru ca este o meserie riscanta. E mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan”, a sustinut senatorul la evenimentul ALDE desfasurat, in prezenta lui Tariceanu si Constantin, la un hotel din Capitala.

Ar mai fi de precizat faptul ca, in opinia senatorului ALDE, „spatiul public a devenit un teatru de operatiuni”, iar la capitolul riscuri pentru alesi, fostul ministru a invocat „libertatea” si „sanatatea”.

167 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger