Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Un deputat PSD si-a anuntat deja intentia de a candida la prezidentiale

Un deputat PSD si-a anuntat deja intentia de a candida la prezidentiale

Autor:

O prima initiativa de a candida la prezidentialele din 2019 a devenit deja cunoscuta opiniei publice – cu aproximativ doi ani inaintea urmatorului scrutin pentru prima functie in stat.

 

15380827 1780650518818686 3632099875497141198 n ples 375x500 Un deputat PSD si a anuntat deja intentia de a candida la prezidentialeIar aceasta intentie a fost manifestata chiar din tabara PSD, de catre Liviu Plesoianu, deputat care face parte din Comisia parlamentara ce verifica unele aspecte privind prezidentialele din 2009 si care pare hotarat sa-si concretizeze ideea.

candideaza Un deputat PSD si a anuntat deja intentia de a candida la prezidentialeParlamentarul a facut, in prima faza, acest anunt pe Facebook, prin intermediul unui comentariu venit in chip de raspuns la o intrebare adresata in acest sens: “am luat aceasta hotarare. Am intrat in politica pentru a propune un alt Drum – drumul Vindecarii, in locul drumului Dezbinarii, drumul Oamenilor Liberi, in locul drumului clonelor teleghidate. Hotararea mea este ferma!”.

Dupa cum era de asteptat, ideea a iscat un sir de pareri si discutii – pro, dar si contra initiativei exprimate de catre Liviu Plesoianu, pe final de saptamana.

sursa foto: Facebook/Liviu Plesoianu    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!