AcasăPoliticaUn consilier de la Cotroceni aduce in discutie ipoteza unui nou premier...

Un consilier de la Cotroceni aduce in discutie ipoteza unui nou premier tehnocrat

In conditiile in care in toamna vor avea loc alegeri parlamentare, actualul consilier pe politica interna al presedintelui Iohannis, Laurentiu Stefan, considera ca se prea poate ca, din toamna, Guvernul sa fie condus tot de un tehnocrat.

Intr-o declaratie facuta la un eveniment organizat de Reuters, citat de digi24.ro, Stefan a parut sceptic in privinta faptului ca PSD-ul si PNL-ul vor reusi sa obtina majoritatea la aceste alegeri, cat sa poata forma un guvern.

In cazul in care acest lucru s-ar intampla, seful statului ar putea ajunge in ipostaza de a numi un alt premier, fiind cat se poate de posiil sa aleaga tot un tehnocrat, cum s-a intamplat si in oiembrie anul trecut, cand l-a propus pe Dacian Ciolos, dupa plecarea lui Ponta de la Palatul Victoria. „In mod evident, presedintele va cauta un prim-ministru. Vom vedea daca acesta este un premier politic sau unul cu o scurta cariera politica, ori chiar un tehnocrat… inca sunt multe semne de intrebare”, a precizat consilierul prezidential, conform sursei citate.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
eNational
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger