AcasăPoliticaUn alt actor in randurile UNPR: Si Mihai Malaimare a ales partidul...

Un alt actor in randurile UNPR: Si Mihai Malaimare a ales partidul lui Gabriel Oprea

(foto: a1)

La exact o saptamana dupa ce alte doua nume cunoscute din breasla actorilor de comedie au ales sa aiba si un rol pe scena politica, din ipostaza de membri ai UNPR, un alt absolvent al Institutului de Arta Teatrala si Cinematigrafica alege partidul vicepremierului Oprea.

(foto: Realitatea TV)

Actualul director al Teatrului Masca din Capitala, actorul Mihai Malaimare, face, de marti incepand, parte din randurile Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, veste ce isi gaseste confimare chiar din directia partidului la care a aderat fostul deputat. De altfel, mai trebuie spus ca actorul in varsta de 65 de ani a mai facut parte, in trecut, atat din randurile social-democratilor, cat si al liberalilor, dar si ca a fost parlamentar timp de doua mandate, intre 1996 si 2004, pentru ca, ulterior, sa fie membru al consiliului National al Audiovizualului.

Dupa cum mentionam anterior, martea trecuta s-a aflat ca Alexandru Arsinei si colegul sau de scena de la Teatrul de Revista, Vasile Muraru, au devenit politicieni cu acte-n regula. La acel moment, uneperistii spuneau spuneau ca sunt un „partid al usilor deschise si isi doreste ca tot mai multe personalitati sa se implice activ in viata politica, sprijinind interesul national si valorile nationale romanesti”, dar si ca „UNPR isi propune sa atraga specialisti din cat mai multe domenii de activitate, de la economie la cultura si de la mediul academic, la cel sportiv”.

author avatar
Cristina Stefan
387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger