AcasăPoliticaUn ales socheaza: s-a dezbracat in fata Parlamentului pentru a transmite un...

Un ales socheaza: s-a dezbracat in fata Parlamentului pentru a transmite un mesaj

De parca pana de curand nu fusese suficient de vizibil faptul ca in tabara ALDE sunt probleme de comunicare, gestul unui fost lider al filialei Botosani a adus situatia din interiorul Aliantei catre un alt nivel.

Vrand, aparent, sa-si arate nemultumirea fata de tensiunile aparute in cadrul ALDE si a neintelegerilor dintre cei doi lideri, Zmau a renuntat la haine, nu oriunde, ci chiar in piateta din fata Palatului Parlamentului. A ramas in chiloti si sosete – una alba, alta neagra. Nu s-a oprit insa aici, ci s-a dorit si pozat. Fotografia respectiva ar fi urcat-o pe o retea de socializare, din cate noteaza stiri.botosani.ro, de unde a disparut, insa intre timp, foarte probabil pe fondul valvei iscate de instantaneul greu de incadrat.

Reactia ALDE dupa protestul spontan al parlamentarului Zmau

Trebuie mentionat si faptul ca poza ar fi avut si un mesaj atasat, cel putin la fel de greu de anticipat, asemeni fotografiei cu parlamentarul in varsta de 60 de ani, fost sef al Politiei Rutiere. „Si uite asa, mi-am luat ramas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din functia de copresedinte ALDE Botosani. Atunci i-am aratat ce aveam in chiloti, in partea din spate. Acum cand vad ca face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata!”, ar suna mesajul cu pricina.

sursa foto: stiri.botosani.ro

362 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger