Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ultimul termen in dosarul Gala Bute. La ce se asteapta Udrea!

Ultimul termen in dosarul Gala Bute. La ce se asteapta Udrea!

Autor:

Prima zi a lunii Martie se anunta una importanta pentru acuzatii din dosarul “Gala Bute”, in conditiile in care magistratii ar putea pronunta, in orele urmatoare, decizia in prima instanta in aceasta cauza.

 

udrea Ultimul termen in dosarul Gala Bute. La ce se asteapta Udrea!Atat Elena Udrea, cat si Rudel Obreja au ajuns miercuri dimineata la Curtea Suprema, la ultimul termen al dosarului. La fel ca si Felix Tataru, acesta din urma pentru a fi audiat, ca martor, in aceasta cauza.

“Dupa doi ani de zile, nu am emotii pentru stazi. (…) Ma astept ca in dosar sa fiu achitata. Nu cred ca se pot da condamnari pe denunturi mincinoase, neprobate, timp de doi ani, in instanta”, a declarat fostul ministru Udrea, inainte de a ajunge in sediul instantei.

Va amintim ca, printre altele, Elena Udrea infrunta, in aceasta cauza, acuzatii de luare de mita, dar si abuz in serviciu. Dar si ca, pe langa Obreja, in dosarul de fata au mai fost trimis in instanta fostul ministru al Economiei, dar si reprezentanti ai Ministerului Turismului.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!