Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Udrea, vizitata din nou de Ruxandra Dragomir, care i-a adus un buchet de flori

Udrea, vizitata din nou de Ruxandra Dragomir, care i-a adus un buchet de flori

Autor:

Cum e vineri, zi in care poate primi, in Arestul Politiei Capitalei, si vizita apropiatilor, nu doar a avocatilor, Elena Udrea s-a putut bucura de prezenta bunei sale prietene, Ruxandra Dragomir, care a venit sa o vada, aducandu-i, ca si datile trecute, un buchet de flori.

 

Elena Udrea foto RICA PETRESCU 333x500 Udrea, vizitata din nou de Ruxandra Dragomir, care i a adus un buchet de floriColega deputatului PMP a ajuns in fata cladirii Arestului Politiei Capitalei in cursul diminetii si, inainte de a intra sa stea de vorba cu amica sa, aflata in arest preventiv, in dosarul “Gala Bute”, le-a spus jurnalistilor ca in opinia sa masura preventiva, mentinuta in cazul Elenei Udrea, nu mai are justificare, de vreme ce cauza a fost trimisa in instanta. “Faza de urmarire penala s-a incheiat. Este absolut firesc ca ea sa fie lasata in libertate. Nu vedem niciun motiv pentru care Elena Udrea sa fie arestata preventiv. Ea nu mai poate influenta nici ancheta penala si nici probele aflate in dosar”, si-a sustinut opinia Dragomir.

Ruxandra Dragomir foto Diana Stoica Udrea, vizitata din nou de Ruxandra Dragomir, care i a adus un buchet de floriMai mult, fosta jucatoare de tenis a amintit si despre geanta cu sute de mii de euro despre care procurorii sustin ca fostul ministru ar fi primit-o, considerand ca ideea in sine e deja “istorie”, o “inventie” si o “speculatie”. “Iar faimoasa deja geanta cu 900.000 de euro pe care ar fi primit-o Udrea cred ca e deja istorie. Nu s-a dovedit ca ea ar fi primit acea geanta cu bani”, a conchis Dragomir.

Declaratiile amicei Elenei Udrea vin la doar trei zile dupa ce fosta sefa a PMP a fost trimisa in judecata in dosarul amintit, si la alte doua de cand Instanta Suprema a decis mentinerea fostului ministru al Turismului in arest preventiv.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!