AcasăPoliticaUdrea: Toader Paleologu s-a inscris in Partidul Miscarea Populara

Udrea: Toader Paleologu s-a inscris in Partidul Miscarea Populara

Fostul ministru al Culturii, ex-democrat liberalul Toader Paleologu este, de luni incepand, membru al partidului Miscarea Populara.

Informatia a fost confirmata chiar de catre Elena Udrea, cea care, joia trecuta, parasea randurile formatiunii politice conduse de Vasile Blaga, si se alatura partidului in fruntea caruia se afla Eugen Tomac. „Nu suntem o opozitie in interiorul Opozitiei, vreu sa avem un demers de unitate, pe care l-am sustinut si cand eram in PDL (…) In total sunt 16 parlamentari, astazi (luni-n.r.) s-a adaugat un coleg celor care au demisionat saptamana trecuta – Toader Paleologu. Nu avem ca scop racolarea de parlamentari sau aducerea de membri de la celelalte partide. (…) Doar cei care gandesc si vor sa actioneze la fel ca noi sunt bine primiti”, a adaugat Elena Udrea.

Lasand sa se inteleaga ca sunt mai hotarati sa sanctioneze ceea ce considera a fi abateri ale aliantei aflate la guvernare, inca  din prima zi a acestei saptamani Udrea a vorbit despre planurile formatiunii careia i s-au alaturat de curand, carora li se adauga 16 politicieni care au plecat din PDL. „Vom fi un grup parlamentar care, inca de maine, care va trece la actiuni puternice de opozitie la USL, chiar daca statutar nu se mai pot constitui grupuri parlamentare”, a spus Udrea.

292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger