AcasăPoliticaUdrea: Tariceanu, candidatul lui Ponta la alegerile prezidentiale. Va lua din voturile...

Udrea: Tariceanu, candidatul lui Ponta la alegerile prezidentiale. Va lua din voturile lui Iohannis

Prezidentiabilul PMP e de parere ca scopul premierului, candidatul PSD la scrutinul pentru Cotroceni, este de a-l folosi pe fostul prim-ministru, Calin Popescu Tariceanu, pentru a atrage un plus de electorat de la liberali.

Elena Udrea a declarat, marti seara, la postul B1 TV, ca totul este, de fapt, un joc politic, pe care electoratul de dreapta nu ar avea cum sa nu il sesizeze. „Tariceanu este, evident, din proiectul Ponta. Dl Ponta i-a facut partid. Insa Ponta nu poate castiga alegerile, e de batut si il voi bate. (…) Are nevoie de un electorat adus din partea de centru dreapta pe care spera sa-l aduca Tariceanu, din nostalgicii USL, de la liberali. Tariceanu va lua din voturile lui Iohannis, evident”, a punctat fostul ministru.

Concluzionand, Udrea a punctat ca Tariceanu este „candidatul lui Ponta” la scrutinul pentru prima functie in stat, ce va avea loc in noiembrie, si la care sefa PMP va candida, odata ce Cristian Diaconescu, prezidentiabil al PMP pana luni, si-a anuntat demisia din partid, si intentia de a intra in cursa prezidentiala ca independent. „Tariceanu este candidatul lui Ponta la aceste alegeri. Este o pacaleala. (…) Electoratul de dreapta vede foarte bine ce joc face”, a afirmat Udrea, adaugand ca nu il vede pe Tariceanu in turul doi, precizand ca nu sunt sanse sa obtina atatea voturi cat sa se mentina in cursa.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger