AcasăPoliticaUdrea sustine ca nu l-ar mai vedea pe Traian Basescu sa se...

Udrea sustine ca nu l-ar mai vedea pe Traian Basescu sa se mai inscrie intr-un partid

Dupa ce, cu scurta vreme inainte ca Traian Basescu sa isi incheie mandatul la Cotroceni, se spunea ca, odata ce nu va mai fi seful statului. cel dintai se va inscrie in randurile Partidului Miscarea Populara, sefa PMP declarand, la un moment dat, ca i-a si fost pregatit un birou la partid, de aceasta data Elene Udrea da de inteles ca nu crede ca fostul presedinte va mai deveni vreodata membru al unei formatiuni politice.

In ciuda faptului ca membrii PMP si-ar dori ca Basescu sa li se alature, doar fostul sef al statului este cel care va alege momentul in care va reveni in viata politica, a dat de inteles Udrea, miercuri seara, intr-o emisiune a postului B1 TV.  „Sunt convinsa ca PMP si Traian Basescu vor ramane in acest parteneriat. Pe de o parte, PMP este creatia președintelui. (…) Pe de alta parte, noi ne-am asumat sa ducem mai departe toata viziunea lui Traian Basescu pentur aceasta tara”, a afirmat sefa Partidului Miscarea Populara.

Insa, in ciuda faptului ca nu ar fi putini cei din PMP care isi doresc sa il regaseasca pe Traian Basescu in randurile acestui partid, Udrea nu mai e la convinsa -cum parea in urma cu ceva saptamani – ca fostul lider de la Cotroceni se va mai inrola intr-o formatiune politica. „Partidul isi doreste sa vina, insa, personal, eu cred ca, dupa ce ai fost totul in aceasta tara, ai avut acest statut, dupa ce esti Traian Basescu, chiar si plecand de la Cotroceni, (…) parerea mea este ca nu te inrolezi efectiv, sa te inscrii intr-un partid politic. (…) Este nevoie de Traian Basescu. (…) Dar eu nu l-as mai vedea pe presedinte inscriindu-se efectiv, devenind membru de partid. Sigur, daca dansul va alege vreodata sa devina membru de partid, cei de la PMP stau cu bratele deschise”, a concluzionat fostul ministru al Turismului.

212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger