AcasăPoliticaUdrea: Simpla alegere a lui Iohannis in functia de presedinte nu va...

Udrea: Simpla alegere a lui Iohannis in functia de presedinte nu va rezolva problemele

In prima postare de dupa revenirea din vacanta de Revelion, petrecuta in strainatate, sefa Partidului Miscarea Populara pare ca si-a incarcat bateriile in perioada de relaxare si e gata sa puna umarul, alaturi de electoratul fidel PMP, la „schimbarea pe care si-o doresc in tara”.

Insa inainte de a trece in revista masurile care ar putea sa aduca aceasta schimbare, printre ele fostul ministru reiterind necesitatea modificarii Constitutiei, dar si depolitizarea institutiilor ori reforma in Sanatate, Elena Udrea a facut, pe Facebook, un comentariu destul de acid la adresa actualului lider de la Cotroceni. „Adevarul este ca simpla alegere a lui Iohannis, altfel cu totul intamplatoare, in functia de Presedinte nu va rezolva problemele cu care se confrunta Romania”, considera sefa PMP.

Mai mult, Elena Udrea nu face parte in randul celor care isi pun toate sperantele in lucrurile pe care le poate face noul lider de la Cotroceni, dimpotriva. Nici oamenii din echipa actualului presedinte, candidatul ACL care a castigat scrutinul prezidential din noiembrie anul trecut, nu au scapat ‘netaxati’. „Trebuie doar sa ne uitam la oamenii din spatele noului sef al statului, incepand cu aceiasi dintr-un PNL compromis, la consilierii sai si la atitudinea fata de Putere pentru a ne da seama ca, daca toate sperantele noastre sunt in Iohannis, se va alege praful de ele. Fundatia nu este deloc solida, pentru ca ea se bazeaza pe interese si foarte multa ipocrizie”, mai noteaza Udrea pe pagina sa de pe cunoscuta retea de socializare.

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger