AcasăPoliticaUdrea, reactie "la cald" dupa decizia CCR

Udrea, reactie „la cald” dupa decizia CCR

Decizia luata in aceasta dupa-amiaza, cu majoritate de voturi, din directia Curtii Constitutionale, in privinta reformularii, practic, a unei sintagme ce tine de definirea notiunii de „abuz in serviciu” nu avea cum sa treaca neobservata. Iar printre primii politicieni care au reactionat a fost Elena Udrea.

La foarte scurta vreme dupa ce s-au aflat concluziile sedintei CCR cu privire la abuzul in serviciu, fostul ministru al Turismului, al carui nume figureaza, dupa cum se stie, pe lista demnitarilor pe care procurorii DNA i-au acuzat de o astfel de fapta, a comentat „la cald” pe marginea deciziei magistratilor Curtii. Care au considerat ca sintagma „indeplineste in mod defectuos” e neconstitutionala, si ca ar trebui inlocuita  cu „indeplineste prin incalcarea legii”.

Astfel ca Udrea a postat pe o retea de socializare trei scurte constatari, si anume: „1) cei care au tipat ca se va dezincrimina abuzul in serviciu, se dovedesc niste mincinosi care au vrut sa puna presiune pe judecatorii CCR 2) Curtea s-a pronuntat conform competentelor pe care le are si raportat la aspectele care i-au fost invederate 3) Acum este treaba Parlamentului sa corecteze in legislatia penala textul abuzului in serviciu”.

sursa foto: Facebook/Elena Udrea

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger