Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Udrea povesteste cum s-a deghizat ca sa-l viziteze pe Ponta

Udrea povesteste cum s-a deghizat ca sa-l viziteze pe Ponta

Autor:

Fostul ministru al Turismului a dezvaluit amanunte necunoscute opiniei publice, si anume faptul ca s-a deghizat pentru a ajunge sa discute -fara sa-si doreasca sa fie recunoscuta, de vreme ce sustine ca s-a deghizat- cu Victor Ponta, la biroul acestuia din urma.

 

13001085 10153858769924584 3546886351967690006 n udrea 333x500 Udrea povesteste cum s a deghizat ca sa l viziteze pe PontaAcesta din urma conducea – la vremea respectiva -Palatul Victoria, avand in vedere faptul ca intrevederea invocata de catre Elena Udrea, seara trecuta, la Televiziunea Publica, ar fi avut loc in 2013 si ar fi vizat propunerea actualei sefe a DNA in functia pe care o detine si la momentul de fata, fiind vorba de al doilea mandat.

Udrea povesteste ca ar fi fost impreuna cu fostul deputat Ghita intr-un complex in care se afla biroul lui Ponta.”A trebuit sa ma deghizez, sa-mi pun un batic pe cap, sa port o umbrela. Deci a fost un intreg scenariu. (…) M-ar fi putut vedea cineva. (…) A fost si Sebastian Ghita de fata, chiar Sebastian Ghita m-a dus acolo. (…) Eram liderul PMP la vremea aceea. (…) Am stat probabil o ora (…) Am discutat si alte lucruri (…) au fost si alte subiecte”, a sustinut Udrea, luni seara, la TVR.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!