AcasăPoliticaUdrea: PNL va ajunge remorca PMP

Udrea: PNL va ajunge remorca PMP

Odata destramata Uniunea Social Liberala, Elena Udrea nu exclude o alianta cu liberalii, dar cu PNL pe post de vioara a doua.

Elena Udrea nu crede in sansa PNL-ului de a da viitorul presedinte

Crin Antonescu si penelistii lui nu reprezinta o atractie pentru Partidul Miscarea Populara. O spune Elena Udrea, mentionand insa ca in viitor poate fi loc de discutii. ”Pe termen scurt, nu ne propunem o alianta, pentru ca PNL nu isi poate schimba naravul atat de repede. Isi poate schimba discursul domnul Crin Antonescu, incercand sa recucereasca un electorat pe care l-a ingnorat, de care si-a batut joc alaturi de PSD, nu a tinut cont de electoratul pe care acum incearca sa il sensibilizeze. (…) Daca vorbim de posibilitatea de a sustine un candidat la Presedintie care sa bata candidatul PSD, adica sa-l bata pe Victor Ponta, atunci ar putea fi o situatie de luat in calcul, pentru ca orice rau este mai mic decat sa avem un presedinte pe urmatorii zece ani de la PSD”, a afirmat Elena Udrea.

Debordand de optimism, aceasta a precizat ca penelistii  vor activa la umbra Partidului Miscarea Populara. ”Noi luam in calcul ca PNL sa sustina candidatul nostru in turul doi si, mai ales, ne bazam pe electoratul de centru-dreapta care ar fi si al PNL si care va vota cu candidatul Miscarii Populare in turul doi. Deci, asa am avea o colaborare cu PNL”, a mai spus deputatul PMP. In context, Udrea a sustinut ca liderul liberal Crin Antonescu a ratat sansa de a ajunge presedinte. ”Eu nu stiu ce sperante a avut – asta arata si cat de bun politician este – daca si-a imaginat vreodata ca PSD il va sustine la Presedintie. PSD va candida mereu cu candidat propriu, ca asa face un partid comunist. Daca dansul a crezut vreodata ca va avea sustinerea pentru prezidentiale, acum se dovedeste ca s-a inselat”, a conchis Elena Udrea.

[poll id=”701″]

author avatar
Adelina Ionicel
727 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger