AcasăPoliticaUdrea nu vrea sa-l scoata pe Cezar Preda la Miscare Populara

Udrea nu vrea sa-l scoata pe Cezar Preda la Miscare Populara

Deputatul Cezar Preda este un frustrat, prin urmare nu are ce sa caute in Partidul Miscarea Populara, a decretat Elena Udrea.

Cezar Preda a ales sa ramana simplu membru de partid

Asa cum a anuntat inca de marti, pedelistul Cezar Preda a demisionat din toate functiile pe care le detinea in partid. Motivul: jignirile proferate de colegi la adresa lui. ”Demisia mea nu e un razboi, e o linie pe care vreau sa o tina partidul, sa fie unit. Ma retrag. Daca le spuneam si eu «ba pe-a ma-tii» iesea Jihad, dar eu prefer sa ma retrag. (…) Eu ma pot lupta cu Victor Ponta, ma pot bate cu Elena Udrea, ma pot bate cu Traian Basescu, dar nu pot sa ma bat cu colegii mei de partid. Acesta este motivul pentru care am decis sa fac acest pas. Voi ramane membru al PDL, partid in care sunt de 15 ani, pentru ca eu nu cunosc alt partid. Voi face parte din echipa de campanie a domnului Predoiu si ma voi implica in tot ceea ce inseamna viata politica a PDL din postura de simplu membru si de deputat”, a afirmat Preda, precizand ca nu va reveni asupra deciziei. ”Am fost jignit si gasit tap ispasitor. (…) Nu am resentimente fata de colegii mei, dar ma voi ocupa de organizatia de la Buzau doar din postura de deputat”, a mai completat democrat-liberalul.

Nu este dorit in PMP

 

Elena Udrea pune sare pe rana lui Cezar Preda

Gestul lui Preda nu a impresionat-o pe Elena Udrea, aceasta precizand ca democrat-liberalul obisnuieste sa puna frustrarile personale mai presus de interesele partidului.  ”Nu as pune in echipa Partidului Miscarea Populara oameni care pun proiectul personal, supararile personale, frustarile deasupra interesului PMP de a face opozitie puternica, coerenta, curajoasa USL-ului, de a demonstra impreuna cu presedintele Romaniei incompetenta guvernarii USL, dar si tentatia aceasta a USL de a controla statul de drept si de a controla justitia. As lua oameni care sa gandeasca asa cum gandim noi, asa cum actionam noi si oameni care sa reuseasca sa adune voturi, pentru ca oricat de frumosi am fi noi si de buni in politica si oricat de multi ani de politica am avea in spate, daca ei sunt plini de esecuri electorale, atunci nu reprezentam foarte mult politic”, a mai spus Udrea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
977 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger