AcasăPoliticaUdrea nu-l iarta pe Ponta: "Arogant si lipsit de experienta, obsedat de...

Udrea nu-l iarta pe Ponta: „Arogant si lipsit de experienta, obsedat de Basescu”

Un sirag de epitete care mai de care mai neflatante. Cu asta l-a „cadorisit” Elena Udrea, candidat independent la alegerile de luna viitoare, pe actualul deputat si fost premier Victor Ponta, in plina campanie.

Referindu-se la politicienii ale caror nume sustine ca le-a avut in gand in clipa in care si-a ales sloganul de campanie, „O femeie cat 10 barbati”, Udrea s-a oprit, duminica dupa-amiaza, la Victor Ponta.

Caruia i-a facut o caracterizare pornind de la primii lui ani de politica, si pana la momentul de fata, fara sa scape din vedere numele fostului presedinte Basescu, pentru care, considera Udrea, Ponta ar avea o veritabila „obsesie”. „Era un tanar foarte tafnos, dar cu potential. Teoretic, era posibil ca timpul sa-l maturizeze. Este vorba despre Ponta, principalul respnsabil de acaparea de catre Sistem a intregii Puteri in Romania. Arogant si lipsit de experienta, obsedat de Traian Basescu, acesta si-a canalizat intreaga energie in lupta contra fostului presedinte, ratand, astfel, alegerile din 2014 pentru fotoliul de la Cotroceni si participand la instaurarea in functia de presedinte al Romaniei a lui Klaus Iohannis, candidatul Sistemului”, suna caracterizarea pe care i-a facut-o fosta sefa a PMP-ului fostului numar 1 din Guvern, prin intermediul unui material video postat pe contul ei oficial de Facebook.

author avatar
Cristina Stefan
503 afisari

1 COMENTARIU

  1. Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Cu toate fortele spre Hollywood!
    Fa bani si vino mai aproape de Hollywood! Acum spre Hollywood! Un film pentru Hollywood! Te poti imbogati!O descoperire fenomenala! Hollywood: splendoare si vis! Numai daca vrei sa castigi bani! Vei fi mai aproape de Hollywood!
    Un film bun la Hollywood! Vrei sa castigi bani? Solicita acum detalii la adresa de email catathedon@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger