AcasăPoliticaUdrea, la DNA in Ajun de Craciun

Udrea, la DNA in Ajun de Craciun

Fosta sefa a PMP a dat ochii cu procurorii anticoruptie si in Ajunul Craciunului. Prezenta sa la DNA a avut legatura cu masura controlului judiciar pe cautiune, dispusa de reprezentantii acestei institutii in cazul sau, in urma cu aproape doua luni, in dosarul „Hidroelectrica”.

Mai exact, deputatul a ajuns la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie joi, inainte de ora 9, fara sa faca nicio precizare in privinta prezentei sale la DNA.

Ulterior, s-a aflat ca a fost chemata de procurori pentru a i se comunica faptul ca, potrivit B1 TV, s-a dispus prelungirea masurii amintite, care urma sa expire in penultima zi a anului. Insa avand in vedere, cel mai probabil, faptul ca urmeaza mai multe zile libere de Sarbatori, procurorii au ales sa-i aduca la cunostinta acest aspect cu aproximativ o saptamana inainte de 30 decembrie. E important de mentionat faptul ca Udrea are posibilitatea sa conteste aceasta noua decizie a procurorilor.

In respectivul dosar, in care fostul ministru al Turismului este acuzata de coruptie, procurorii au dispus masura controlului judiciar pe cautiune – 5 milioane de lei, dupa ce deputatii au votat in favoarea retinerii, dar nu si a arestarii preventive a Elenei Udrea, odata ce DNA a cerut aviz Camerei in privinta incuviintarii celor doua masuri.

233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger