AcasăPoliticaUdrea isi lanseaza candidatura in aceeasi zi cu Ponta: Voi fi capabila,...

Udrea isi lanseaza candidatura in aceeasi zi cu Ponta: Voi fi capabila, ca presedinte implicat, sa generez un guvern nou

Elena Udrea e decisa sa nu il lase pe actualul premier, prezidentiabilul PSD in cursa pentru Cotroceni, sa aiba o „lansare linistita”, ca urmare vrea sa isi lanseze oficial candidatura in cursa prezidentiala chiar  pe 21 septembrie, in aceeasi zi in care Victor Ponta are in plan sa faca acelasi lucru.

Fostul ministru democrat-liberal al Turismului, actualmente sef al Partidului Miscarea Populara, Udrea a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca, desi isi propune sa continue proiectele actualului sef al statului, are puterea sa duca la indeplinire si alte demersuri politice, pentru ca isi doreste, in cazul in care ar castiga cursa pentru Cotroceni, sa fie un presedinte implicat. „Voi fi capabila, ca presedinte implicat, luptator, puternic, sa generez un guvern noua, o majoritate parlamentara noua. (…) Premierul trebuie sa aiba un profil de om care (…) are viziune despre ceea ce se intampla cu aceasta tara si sa isi doreasca sa schimbe lucrurile in aceasta tara. (…) Sunt un politician care nu a facut niciodata compromisuri, niciodata, in interes personal, indiferent de adversari”, a sustinut sefa PMP.

Intentia de a intra in cursa pentru prima functie in stat va fi oficializata pe 21 septembrie, in aceeasi zi in care si primul-ministru Ponta isi va lansa, oficial, candidatura pentru Cotroceni. „Tocmai de-aia, sa nu lasam pe domnul Ponta sa aiba o lansare linistita”, a punctat Udrea, ca raspuns la intrebarea in legatura cu motivul pentru care a ales aceasta data pentru evenimentul mentionat.

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger