AcasăPoliticaUdrea, hotarata sa-si sustina cauza in fata instantei: "Ma voi apara cu...

Udrea, hotarata sa-si sustina cauza in fata instantei: „Ma voi apara cu toate armele”!

Pe langa declaratiile pe care le-a facut la sosirea la Instanta Suprema, vineri, la primul termen in care se judeca, pe fond, dosarul „Gala Bute”, in care a precizat ca nu va cere procedura simplificata, Elena Udrea a transmis si un mesaj pe Facebook pe acest subiect.

„De astazi dosarul in care am fost 72 de zile arestata este public. (…) De astazi, pot vorbi liber despre acest dosar, despre acuzatii, probe si presiunile facute de procurori pentru a obtine declaratii impotriva mea, care continua si acum”, a scris Udrea pe Facebook.

Decisa sa-si sustina cauza, fostul ministrul al Dezvoltarii in perioada in care a fost organizat evenimentul sportiv din vara anului 2011, a reamintit faptul ca nu intelege de ce este acuzata de abuz in serviciu, „in conditiile in care nu se precizeaza ce anume am facut eu defectuos, ori nu am facut deloc desi ar fi trebuit sa fac, in ceea ce priveste implicarea MDRT in Gala Bute”.

Fara sa lase vreo urma de dubiu, Elena Udrea spune ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a se apara, in fata instantei. „Fiti siguri ca ma voi apara cu toate armele, nu pentru ca ma consider in general un politician fara greseli ci, pentru ca acest dosar este proba justitiei de tip nou, in care delatiunea este suficienta in inculparea si arestarea unui om„, a mai sustinut Udrea.

Va reamintim faptul ca in dosarul „Gala Bute”, in care Udrea este cercetata in prezent sub control judiciar, fiind acuzata de fapte de coruptie, mai sunt acuzate si alte persoane, printre ele ex-ministrul Economiei, Ion Ariton, precum si fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja.

91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger