AcasăPoliticaUdrea este, oficial, candidatul PMP la prezidentiale: Vom castiga presedintia Romaniei

Udrea este, oficial, candidatul PMP la prezidentiale: Vom castiga presedintia Romaniei

Odata ce prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara (PMP), Cristian Diaconescu, si-a manifestat intentia de a intra in cursa pentru Cotroceni ca independent, actualul lider al PMP a fost desemnat candidatul PMP la prezidentialele din noiembrie.

Anuntand, marti la pranz, ca vrea sa continue proiectul lui Traian Basescu, demers care „merita sa fie dus pana la capat, pentru binele acestei tari”, fostul ministru al Turismului se declara increzatoare in sansele partidului pe care il conduce de a aduce o schimbare in Romania. „Romania poate continua pe drumul reformelor pe care a pornit. Candidatul PMP poate aducea aceasta schimbare in  bine. (…) Stiu ca nu este usor (…) Am incredere ca voi reusi si spun ca plecam astazi de aici in aceasta campanie si vom termina la Cotroceni pe 16 noiembrie, vom castiga presedintia Romaniei”, a declarat Udrea.

Totodata, fostul ministru a precizat ca ii va cere sa o sustina in aceasta competitie, „cea mai grea pe care o poate avea un om politic”. Intrebata de ce nu si-a asumat, inca din iunie, intrarea in aceasta lupta, inainte ca Diaconescu sa fie anuntat prezidentiabilul PMP, Udrea a raspuns: „Asa a fost sa fie, la momentul acela am crezut ca e mai bine pentru partid sa propun un alt candidat”.

author avatar
Cristina Stefan
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger