AcasăPoliticaUdrea, dupa redeschiderea dosarului rapirii ziaristilor: O sicanare a lui Basescu

Udrea, dupa redeschiderea dosarului rapirii ziaristilor: O sicanare a lui Basescu

Fosta sefa a PMP, partid condus actualmente chiar de catre Traian Basescu, fostul lider de la Cotorceni, considera ca e greu de imaginat ca exista cineva care crede supozitiile vehiculate in plangerea depusa la Parchet in cazul acestuia din urma.

Precizarile sale vin in contextul in care Udrea a fost intrebata cum vede recenta informatie privind decizia luata vineri, de catre magistratii Judecatoriei sectorului 5, in privinta redeschiderii dosarului in care se fac cercetari in privinta rapirii, in 2005, a celor trei jurnalisti romani aflati in Irak, in care, pe langa numele lui Basescu a aparut si cel al lui Blaga, fostul presedinte nefiind inca audiat in aceasta ancheta, pentru ca pana toamna trecuta a beneficiat de imunitate, fiind sef de stat. „Sa redeschizi dosarul jurnalistilor…Cum sa-ti imaginezi ca un presedinte de tara s-ar compromite sa ia bani din banii care trebuiau dati pentru recuperare (…) cum sa-ti imaginezi asa ceva? (…) Mi se pare ca este o sicanare a lui Traian Basescu”, considera deputatul, cu referire la continutul plangerii penale depuse, in urma cu cativa ani, de fostul lider al PRM, Vadim Tudor.

Udrea are si o explicatie pentru bataile de cap ale fostului sef de stat. „Ce za sic, daca si domnul Traian Basescu s-a intors in politica…Nu era mai bine sa stea linistit? Ca nu-i mai mai facea nimeni niciun dosar „, a raspuns, intr-o nota vadit ironica, Elena Udrea.

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger