AcasăPoliticaUdrea, dupa ce Diaconescu a anuntat ca se retrage din PMP: ”Sunt...

Udrea, dupa ce Diaconescu a anuntat ca se retrage din PMP: ”Sunt pregatita sa imi asum candidatura la presedintie”

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, dupa ce Cristian Diaconescu a anuntat ca demisioneaza din PMP si ca va candida ca independent la prezidentiale, ca este pregatita sa isi asume ea candidatura din partea Partidului Miscarea Populara.

”Regret decizia lui Cristian de a candida ca independent, cat si decizia de a pleca din PMP, cu atat mai mult cu cat se intampla inainte de sedinta de maine din partid. Cristian Diaconescu a fost desemnat candidatul PMP, dar nu a fost si votat, iar statutul partidului spune ca votul pentru candidat se da in Colegiul National”, a declarat Elena Udrea, subliniind ca ea este ”pregatita” sa isi asume candidatura din partea PMP in cursa pentru Cotroceni.

”PMP va avea maine o analiza a acestui moment, a pregatirii partidului pentru prezidentiale si spun ca suntem pregatiti de aceasta campanie, de aceasta competitie, iar eu sunt pregatita sa imi asum candidatura la presedintia Romaniei. Asa cum am spus-o de mult timp, sunt candidatul care il poate invinge pe Victor Ponta, il pot bate in orice competitie, inclusiv cea pentru presedintia tarii”, a completat liderul PMP.

Cristian Diaconescu, a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi da demisia din PMP si ca va candida independent la alegerile prezidentiale.

author avatar
Alina Costache
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger