AcasăPoliticaUdrea, despre reducerea CAS: Cerem Guvernului fie sa prezinte solutii pentru implementarea...

Udrea, despre reducerea CAS: Cerem Guvernului fie sa prezinte solutii pentru implementarea masurii, fie sa-si asume ca nu e in stare sa o faca!

Aducand in discutie faptul ca nu au adus argumente cum ca pot acoperi lipsa care s-ar crea la buget, prin aplicarea masurii reducerii contributiei la asigurarile sociale, liderul Partidului Miscarea Populara a cerut, luni, Guvernului sa prezinte solutii in acest sens.

In caz contrar, a lasat Udrea sa se inteleaga, se impune ca Executivul sa isi asume ca nu poate asuma aceasta masura de reducere a CAS. „Victor Ponta nu demonstreaza ca are solutii pentru a acoperi lipsa in Buget pe care masura o va genera, daca masura s-ar implementa (…) insa incearca sa arunce raspunderea fie asupra Parlamentului, fie asupra presedintelui Traian Basescu. (…) Noi, cei de la PMP, cerem Guvernului fie sa prezinte solutii pentru implemnetarea masurii, fie sa isi asume ca nu este in stare sa o faca”, a sustinut prezidentiabilul PMP, luni, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Alba Iulia.

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger