AcasăPoliticaUdrea: Daca ajung presedinte, schimb Guvernul prin modificarea majoritatii parlamentare

Udrea: Daca ajung presedinte, schimb Guvernul prin modificarea majoritatii parlamentare

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, miercuri, ca ar schimba Guvernul daca ar castiga prezidentialele, prin modificarea majoritatii parlamentare. Undrea a precizat ca nu ar apela la partide, ci la parlamentari care isi cauta un loc unde sa se simta confortabil cu proiectul lor personal.

Udrea a comentat miercuri, la Adevarul Live, ca afirmatia lui Klaus Iohannis, care a spus ca daca ajunge presedinte nu va face niciun pact de coabitare cu Ponta, arata ca acesta va fi „un presedinte care nu va reprezenta echipa care l-a propulsat acolo”.

In schimb, Elena Udrea a declarat ca nici ea nu va semna un acord de coabitare cu Victor Ponta, intrucat va schimba Guvernul, in eventualitatea castigarii prezidentialelor. „Nu, nu as semna. Nu pentru ca consider ca trebuie sa fiu in conflict cu un premier, ci pentru ca ma gandesc pentru o noua etapa. Nu la finalul mandatului, cum era presedintele (Traian Basescu – n.r.). Nu cand Victor Ponta era pe cai mari. Victor Ponta infrant in alegeri nu mai are 60% in Parlament, sa ai nevoie sa semnezi cu el un acord de coabitare. Nu, daca il inving pe Victor Ponta – si cred ca il voi invinge – in primul rand eu schimb Guvernul”, a declarat presedintele PMP.

 

author avatar
Alina Costache
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger