AcasăPoliticaUdrea crede ca PSD va candida singur la prezidentiale, "cel mai probabil"...

Udrea crede ca PSD va candida singur la prezidentiale, „cel mai probabil” cu Ponta

Elena Udrea a reiterat, luni seara, o varianta pe care a enuntat-o mai demult, dar care considera ca e tot mai probabila, dat fiind contextul recentelor neintelegeri dintre PSD si PNL, din interiorul USL, urmare a esecului negocierilor privind remanierea guvernamentala.

Elena Udrea

Daca pana acum se credea ca liderul liberal Crin Antonescu va fi candidatul USL la prezidentialele din toamna, Udrea crede ca PSD-ul va junge sa candideze singur la scrutinul pentru cea mai inalta functie in stat. In aceasta situatie, Ponta ar fi, cel mai probabil, candidatul social-democratilor la alegerile din noiembrie, a afirmat fostul deputat democrat-liberal, actualmente membru al Partidului Miscarea Populara, luni seara, intr-o emisiune a postului B1TV. „De vreo doua luni se cearta in public. (…) Nu se inteleg pe functii si pe putere. Ei nu se cearta pentru taxe si legi (…), ei se cearta pentru ca nu primesc functiile pe care le cer in Guvern si nu le pasa de electoratul care a crezut in promisiunile lor si au votat USL in 2012. (…) PSD va candida singur la prezidentiale, cel mai probabil (candidatul-n.r) va fi Ponta. (…) S-a spus foarte clar ca un partid candideaza cu presedintele lui, (s-a vehiculat-n.r) chiar din interiorul PSD”, a declarat Udrea.

Declaratiile Elenei Udrea vin la doar cateva ore dupa ce prim-vicepresedintele liberalilor, Klaus Iohannis, anunta esecul negocierilor cu PSD-ul, cu privire la remanierea guvernamentala. Totodata, Iohannis a precizat faptul ca Delegatia Permanenta a PNL va decide, marti, daca in urma acestui rezultat nefavorabil se va decide retragerea ministrilor liberali din Executivul Ponta.

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger