AcasăPoliticaUdrea: Blaga a facut blat cu Ponta

Udrea: Blaga a facut blat cu Ponta

Atacata de fostii colegi de partid, Elena Udrea riposteaza, lansand acuzatii dure la adresa liderului democrat-liberal, Vasile Blaga.

Elena Udrea sustine ca pedelistii au intrat in sfera de influenta a premierului Victor Ponta
Vasile Blaga nu poate sa opreasca transferul de oameni de la PDL la PMP

Colegiul Director al PDL a fost un bun prilej pentru conducerea partidului sa-i infiereze pe Elena Udrea si tradatorii de teapa ei.  Plecarea fostului ministru al Turismului, la pachet cu alti 14 parlamentari, in Partidul Miscarea Populara a devenit principalul subiect al reuniunii de la Brasov.  ”Sa nu dramatizam, nu e nici o tragedie plecarea doamnei Udrea, asa sunt unele blonde, imprevizibile, semnalizeaza la dreapta si merg inainte, daca n-o cotesc chiar la stanga”, a incercat Cezar Preda sa mai atenueze socul prin care a trecut PDL-ul in nici doua zile. In aceeasi nota, vicepresedintele democrat-liberal a explicat ca pentru partid este mai sanatos sa se rupa de astfel de personaje.  ”Niste firimituri, care nu merita luate in seama, n-au facut nimic pentru PDL si n-au insemnat nimic in partid. Au plecat, sa fie sanatosi, nu-i prima oara cand ne lovim de asemenea plecari. Sunt oameni care s-au obisnuit la guvernare, oameni care nu stiu sa faca opozitie, oameni care atunci cand le-am spus ca cetatenii nu sunt de acord sa le umblam la venituri si ca n-am facut bine au sarit ca de ce, noi avem de inaugurat, de suit pe cal, de taiat panglici, noi avem nevoie de bani, de unde sa luam bani daca nu taiam salariile la romani?”, a mai spus Preda. Opiniile acestuia au fost completate si de comentariile acide ale presedintele PDL, Vasile Blaga: ”Doamna Udrea si-a gasit drumul, va fi presedinte de partid, va candida la prezidentiale, treaba ei, sa fie sanatoasa. (…) Nu va suparati, dar bine ca a plecat”.

Pedelistii, la mana premierului

Ca sa nu ramana datoare, Elena Udrea, a oferit o replica la fel de usturatoare, aratand ca adevaratii ”tradatori” sunt in fruntea Partidului Democrat Liberal. ”Am aflat strategia PDL de a creste in sondaje acum ca a scapat de pietrele de moara Udrea si Basescu: partidul va fi sustinut de Victor Ponta. Nu degeaba premierul USL adopta un discurs similar cu cei din PDL. Inteleg din asta ca eram o piedica pentru fratia Ponta – Blaga – Sova – CNADNR. Ma astept ca, de aici incolo, contractele sa curga si mai bine ca pana acum”, a conchis Udrea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
866 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger