AcasăPoliticaUdrea: Avem marti intalnire cu Basescu, dupa votul din Colegiul National

Udrea: Avem marti intalnire cu Basescu, dupa votul din Colegiul National

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat luni, ca regreta retragerea lui Cristian Diaconescu din partid si faptul ca acesta a decis sa candideze independent la Presedintie, si ca a stabilit deja o intalnire cu Traian Basescu, dupa votul din Colegiul National, pentru a discuta de candidatul la prezidentiale.

„La congresul din 7 iunie am anuntat un candidat care nu putea fi votat de congres, ci de colegiul national. Candidatul a avut toata vara la dispozitie sa faca munca de candidat. Toate partidele si-au reevaluat candidatii, iar unele dintre ele si-au schimbat candidatul. Toate partidele fac un calcul obiectiv si merg cu cel care este capabil sa aduca cele mai multe voturi. Regret ca domnul Diaconescu nu a asteptat discutia de maine din Colegiul National pentru ca acolo se vor spune toate punctele de vedere si avea si el posibil sa-si exprime punctul de vedere. Urma un vot. Dansul a preferat sa anunte inainte ca se retrage, lucru pe care eu il regret”, a declarat Elena Udrea la B1 TV.

Liderul PMP a subliniat faptul ca mai multi lideri din partid si-au exprimat nemultumirea cu privire la lipsa de notorietate a lui Cristian Diaconescu.

„Au izbucnit cativa lideri din judete, reclamand faptul ca nu se mobilizeaza partidul si ca exista o lipsa acuta de notorietate a candidatului, care ingreuneaza mobilizarea partidului. Am discutat si cu domnul Diaconescu si am convenit sa decidem dupa colegiul. Am vorbit si cu presedintele Traian Basescu, am stabilit sa ne intalnim dupa votul din Colegiul National. Intalnirea urmeaza sa aiba loc maine (marti, n.r.), dupa ce se va lua o decizie”, a mai spus Elena Udrea.

Ulterior, Cristian Diaconescu a afirmat, intr-o interventie telefonica la B1 Tv,  ca aceste probleme nu au fost discutate cu el. „Toate aceste probleme, teme, nu au fost discutate. In cele 20 de judete in care am fost pe timpul verii  nu am auzit nicio obiectie cu privire la candidatura mea. Dar este dreptul fiecarui partid sa-si schimbe candidatul”, a declarat Diaconescu. Acesta a precizat ca liderii din judete i-au comunicat ca totul este in regula si strang semnaturi.

Foto: gandul.info

author avatar
Alina Costache
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger