AcasăPoliticaUdrea arata cu degetul inspre Blaga: Ma pot chema martor oricand, daca...

Udrea arata cu degetul inspre Blaga: Ma pot chema martor oricand, daca doresc

Numele lui Vasile Blaga a fost unul dintre cele mai rostite in spatiul public, pe parcursul acestei prime zile ale saptamanii. In conditiile in care dimineata Vasile Blaga a fost prezent la DNA, ulterior fostul ministru democrat-liberal al Turismului a facut o referire la copresedintele liberal, de aceasta data de pe holurile instantei.

Prezenta la Inalta Curte pentru chestiuni procedurale, Udrea a acuzat faptul ca n-ar exista „interes” sa se afle unde anume au ajuns banii din dosarul Microsoft, in care deputata este cercetata alaturi de alte nume cunoscute. Fosta sefa a PMP a sustinut, totodata, ca o parte din banii respectivi ar fi ajuns la partidul condus la vremea respectiva de Vasile Blaga, adica la PDL. „Desi exista o disjungere pentru a se afla unde s-au dus banii – si toata lumea stie si eu am spus lucru acesta, si am spus ca ma pot chema martor oricand, daca doresc – ca macar o parte din bani au ajuns la dl Blaga asa cum exista – la partid, desigur- in campanie, la dl Blaga, asa cum exista denunturi facute in dosar, insa nimeni nu este interesat sa ia firul banilor”, a afirmat Udrea.

Vasile Blaga, in schimb, a fost audiat ca martor la DNA, in cursul diminetii. Co-presedintele PNL a anuntat ca a raspuns unor intrebari in privinta accidentului in care a fost implicat actualul sef al IPJ Bihor, Liviu Popa, care conducea, recent, masina politicianului. Si despre care Blaga a anuntat ca sunt „prieteni de familie”.

sursa foto: presalibera.net

889 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger