AcasăPoliticaUdrea acuza: Gorghiu a intrat prin lateral la DNA. Unii sunt executati...

Udrea acuza: Gorghiu a intrat prin lateral la DNA. Unii sunt executati public, scosi prin fata, cu catuse, filmati

Cauza este in faza de apel, la completul de 5 magistrati de la Inalta Curte de Casatie.

Prezenta, vineri, la DNA, pentru a discuta cu procurorii in noul dosar pe care Dna l-a deschis pe numele sau, Udrea nu s-a ferit in a-si arata nemultumirea fata de un aspect ce tine de mediatizarea persoanelor publice care trec pragul sediului institutiei.

Dupa ce, anterior in cursul zilei, spusese ca incatusarea e ilegala, in cazul persoanelor care nu savarsesc fapte violente, Udrea a acuzat o discriminare. „Unii sunt executati public, scosi prin fata, aici, cu catuse, filmati (..) greu mai ai o sansa sa-ti dovedesti nevinovatia pentru ca tejudeca automat dupa imaginile pe care le vad”, a declarat Udrea.

Inainte de acest moment, a amintit numele actualilor co-presedinti ai marelui PNL, spunand ca ar fi vrut sa faca referire la ei in discursul sustinut in Parlament, inaintea votului de miercuri.

„As fi vrut sa spun in discurs, spre exemplu, ca in mod cert dna Gorghiu, asa cum dl Ponta e cercetat in Turceni-Rovinari, si ea este firesc sa fie anchetata in Turceni-Rovinari, chiar daca intra pe usa din lateral a DNA-ului, nu prin cea unde este presa, nu pe unde sunt jurnalistii. Am vrut sa vorbesc si despre dosarul EADS, in care este pomenit Blaga (…) ca in cazul dlui Orban existe anchete macar in ceea ce priveste modul in care s-a finantat proiectul Transalpina”, a acuzat Udrea, adaugand ca Gorghiu ar fi fost DNA in momentul in care fostul ministru era in arest.

author avatar
eNational
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger