AcasăPoliticaUdrea: Actualii lideri ai USL "sunt de batut chiar si de doua...

Udrea: Actualii lideri ai USL „sunt de batut chiar si de doua femei”

Fara sa ofere un raspuns concret la intrebarea daca va candida sau nu la prezidentiale, Elena Udrea a vorbit despre atu-urile pe care candidatul Dreptei ar trebui sa le aiba pentru a  avea succes la alegerile din 2014. Mai mult, democrat-liberala considera ca acesta ar trebui sa „beneficieze de sprijinul” actualului sef al statului.

Intrebata, luni seara, in cadrul unei emisiuni difuzate de postul B1 TV, daca va candida la scrutinul pentru cea mai inalta functie in stat, fostul ministru al Turismului s-a rezumat la a vorbi pe marginea acestui subiect, fara, insa, a da niciun nume cu privire la candidatul unic al Dreptei. „Cred ca este prematur sa discutam numele. Din ce a spus presedintele, eu am inteles asa. Ca dreapta romaneasca, neunita si fragmentata fiind, nu reuseste sa indice candidatul, pe de o parte. (….) Important este sa gasim drumul, ca acest candidat unic al dreptei sa beneficieze de sprijinul lui Traian Basescu„, a declarat Udrea.

Totodata, democrat-liberala considera ca Ponta sau Antonescu – posibilii candidati in lupta pentru sefia statului – ar putea fi invinsi de contracandidate. „Pe de alta parte, faptul ca actualii lideri ai USL – ca vorbim de Ponta sau Antonescu, caci nu stim care va candida, ambele variante sunt posibile – sunt de batut chiar si de doua femei, ceea ce zic eu ca arata ideea ca suntem intr-un moment in care sansele sunt deschise pentru candidatul dreptei„, a mai precizat Udrea in emisiunea de la postul amintit.

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger