AcasăPoliticaUdrea a mers la Parchet cu o plangere. Ce invoca!

Udrea a mers la Parchet cu o plangere. Ce invoca!

Udrea n-a vazut, n-a auzit, nici macar nu stie ce e aia spaga

Fosta sefa a PMP s-a adresat Parchetului General, dupa ce la urechile sale au ajuns informatii, dar si franturi dintr-o inregistrare din care ar reiesi ca un martor dintr-unul dintre dosarele in care e cercetata, in speta cel privind finantarea campaniei electorale din 2009, din cate crede Udrea, ar fi fost „determinat” sa sustina anumite aspecte impotriva sa.

„Presupun ca este vorba de un domn, cel care mi-a transmis, printr-un intermediar, o persoana apropiaata, date foarte credibile si inceputuri de dovezi cum ca ar detine o inregistrare a unei convorbiri dintre procurori (…) si politisti intr-un dosar care ma vizeaza si care este in ancheta la DNA (…) din care reiese ca a fost determinat un martor (…) sa sustina anumite lucruri impotriva mea. Eu nu pot sa fac ancheta paralela. (…) Astazi sunt un simplu cetatean. (…) asa ca am apelat la Parchetul General si am indicat mijloacele de proba pentru situatia pe care o invoc si ea cred ca ancheta procurorilor de la Parchetul General va putea duce, in termen rapid, la aflarea devarului in situatia aceasta”, a detaliat Udrea, la Antena 3.

„Persoanele invocate sunt reale, situatia este reala”, a mai sustinut fostul deputat si, totodata, ex-ministr al Turismului.

foto: Facebook

414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger