AcasăPoliticaUDMR nu este de acord cu modificarea legii migratiei alesilor locali: Noi...

UDMR nu este de acord cu modificarea legii migratiei alesilor locali: Noi nu am vazut acea ordonanta

Vicepresedintele UDMR Borbely Laszlo sustine ca nici el, nici colegii lui nu au vazut orodnanta privind migrarea alesilor locali, si ca nici nu s-a discutat in coalitie despre asta, dar ca, in principiu, nu este de acord cu modificarea legii.

Intentia PSD de a acorda prin ordonanta de urgenta posibilitatea alesilor locali sa schimbe partidul inaintea alegerilor prezidentiale fara sa-si piarda mandatul nu este vazuta cu ochi buni de UDMR.

„Nici eu, nici colegii mei nu au vazut acea ordonanta, nu s-a discutat in coalitie. Cand vom vedea textul acestei ordonante, cand vom sti despre ce este vorba, atunci vom discuta in coalitie. (…) Trebuie sa vedem despre ce este vorba in OUG, trebuie sa discutam in coalitie. E o pozitie de principiu pe care am avut-o si sper ca o vom avea in continuare. Suntem principial, de ani de zile, impotriva migratiei primarilor. Consideram ca si din punct de vedere practic, inainte de o campanie electorala nu e bine sa vii cu o asemenea ordonanta pentru ca se interpreteaza in fel si chip. Noi, in principiu, nu suntem de acord cu migratia primarilor de la un partid la altul, in functie de unele interese de moment”, a declarat vicepresedintele UDMR Borbely Laszlo, la Realitatea TV.

author avatar
Alina Costache
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger