Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Turcan explica de ce a decis sa nu candideze la sefia PNL

Turcan explica de ce a decis sa nu candideze la sefia PNL

Autor:

Aflata in acest moment in postura de lider interimar la Partidului National Liberal si avand la dispozitie varianta de a candida, la apropiatul Congres, la sefia “plina” a PNL-ului, Raluca Turcan si-a analizat optiunile si si-a anuntat decizia.

 

Raluca Turcan Narcis Pop 49 1 699x500 Turcan explica de ce a decis sa nu candideze la sefia PNLA ales sa nu intre in cursa interna din cadrul formatiunii, avand drept scop presedintia PNL, postura pentru care si-au anuntat intentia clara de a candida atat Ludovic Orban, cat si Cristian Busoi, intre timp Catalin redoiu alegand sa faca un pas in lateral din aceasta lupta.

Turcan a explicat faptul ca hotararea sa a venti pe fondul unor discutii cu alti membri ai PNL-ului si a pus accentul pe faptul ca formatiunea are nevoie de unitate. “Am luat aceasta decizie in urma consultarilor cu colegii mei, considerand ca nu este momentul potrivit pentru aceasta decizie”, considera Turcan. Actuala sefa interimara a liberalilor s-a declarat constienta ca, la momentul de fata cel putin, “echilibrul in PNL este foarte fragil” si ca “unitatea este prima conditie a victoriei PNL, a reconstructiei partidului, dar si principala miza a Congresului din iunie”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!