Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Tudose, primele declaratii dupa demisia directorului Tarom

Tudose, primele declaratii dupa demisia directorului Tarom

Autor:

Daca in prima faza, prezent la Ambasada Spaniei, premierul nu a dorit sa faca niciun comentariu pe marginea deciziei lui Eugen Davidoiu de a renunta la conducerea companiei, la plecarea de la noul sediu al Pasapoartelor, unde a fost int-ro inspectie fulger, Mihai Tudose a facut cateva precizari pe marginea demisiei directorului Tarom.

 

tudose11 Tudose, primele declaratii dupa demisia directorului TaromIntrebat cum comenteaza o afirmatie a sefului demisionar al companiei, cum ca acesta din urma ar fi curat ca lacrima, Tudose a replicat: “despre lacrimi o sa mai vorbim. Ce spune domnia sa e problema domniei sale (…) Nu l-am convins, eu n-am vorbit cu el niciodata”.


2 comentarii to Tudose, primele declaratii dupa demisia directorului Tarom

  1. FACETI RO DE RASUL LUMII

    NU MAI ARATATI LA TV DISCUTIILE DE KKT CE AU LOC IN SEDINTELE DE GUVERN INFANTILICE PT CA ACESTEA PRODUC NUMAI INDIGNARE, FRUSTRARE, RUSINE PUBLICA ETC. Nivelul discutiilor aratate PUBLICULUI la TV sunt parca de la SCOALA DE CORECTIE , DIN VREUN PENITENCIAR, DE LA VREO GRADINITA DE COPII CU PROBLEME DE CRESTERE, DE LA VREUN OSPICIU. Aceste discutii nu au nici un nivel de inteligibilitate, ce sa mai vorbesti de STRATEGII NATIONALE, DE PLANURI DE DEZVOLTARE ,DE DISCUTII SAVANTE.
    POLITICA NATIONALA TREBUIE RESTARTATA , MAI INTAI PRIN ALEGERI ANTICIPATE SI DACA E CAZUL REVOLUTIE DE CATIFEA SAU DE CARE S-O VREA. Ro este in situatia politica a ITALIEI din anii ’70-’80 cand guvernele se schimbau de 3-4 ori pe an iar parlamentul de 2 ori pe an.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!