Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Tudose: De acum toti membrii Guvernului vor raporta ce fac – prin fapte

Tudose: De acum toti membrii Guvernului vor raporta ce fac – prin fapte

Autor:

Premierul desemnat da de inteles ca vrea fapte de la membrii Guvernului sau, si mai putine vorbe si nu face un secret din faptul ca ministrii vor fi monitorizati, la nivel de realizari.

 

premier1 Tudose: De acum toti membrii Guvernului vor raporta ce fac   prin faptePunand accent pe ce are in primul rand de gand sa faca in noua postura si in mod special pe nevoia de recuperare a intarzierilor de aplicare a masurilor programului de guvernare, Mihai Tudose a spus, cu subiect si predicat ca “de acum toti ministrii Guvernului vor raporta ceea ce fac, in primul rand prin fapte si nu doar prin declaratii” si ca “prioritatea va fi implementarea programului de guvernare, cu un control politic. Si nu ma ascund de asa ceva, foarte strict, aproape saptamanal, pentru inceput, pana recuperam intarzierile. Vom implementa cateva masuri noi, la care s-a lucrat in ultimele doua saptamani, tot pentru a recupera”.

foto: captura Antena3


1 Comentariu la Tudose: De acum toti membrii Guvernului vor raporta ce fac – prin fapte

  1. DACIAN

    ROMANIA ESTE GUVERNATA DUPA MODEL AFRICAN SAU TRIBAL. INCA DIN 1990 RO A FOST CAPTURATA DE MAFIOTI SI BANDITI SI A FOST CONDUSA PE ULTIMUL DRUM TIMP DE 27 DE ANI DE CATRE CEI MAI MARI GROPARI DIN ISTORIA SA.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!